Untitled Document

Een greep uit onze producten

» Opstalverzekering
» Pakketverzekering
» Caravanverzekering
» Aansprakelijkheidverzekering
» Rechtsbijstandverzekering
» Reisverzekering
» Brommerverzekering
» Bestelautoverzekering

Bekijk ook eens

Autoverzekering

Wanneer u vaak onderweg bent, valt het op dat het steeds drukker wordt op de Nederlandse wegen. Uiteraard houd u zoveel mogelijk rekening met andere weggebruikers en de geldende verkeersregels. Helaas...

 meer informatie
 Direct een offerte aanvragen


Gezinsongevallenverzekering » vraag direct een offerte aan
Untitled Document

Korte omschrijving
De gezinsongevallenverzekering geeft een (vooraf afgesproken) uitkering bij overlijden en/of invaliditeit en/of arbeidsongeschiktheid als gevolg van een ongeval.

Verdere specificaties
Gekozen kan worden uit verschillende te verzekeren rubrieken al dan niet in combinatie met elkaar. Het uitsluitend verzekeren van het invaliditeitsrisico is meestal niet mogelijk. Per rubriek wordt een bedrag verzekerd, dat wordt uitgekeerd als het evenement zich voordoet; het gaat daarbij om een bedrag ineens bij overlijden en bij invaliditeit en om een periodieke uitkering van maximaal twee jaar bij arbeidsongeschiktheid. Bij gedeeltelijke invaliditeit en/of arbeidsongeschiktheid volgt een prorata-uitkering. Doorgaans kan ook nog tot een beperkt maximum medische kosten of tandartskosten als gevolg van een ongeval worden meeverzekerd. Uitgesloten zijn andere oorzaken dan een ongeval, zoals ziekte of gebrek.

Premie
Door de vrij lage schadekans is deze verzekering relatief goedkoop, zeker als de verzekerde bedragen niet zo hoog liggen. Daardoor wordt deze verzekering vaak gebruikt als onderdeel van een andere verzekering (zoals de reisverzekering) of aangeboden via een collectiviteit of bij een lidmaatschap (via school, sportvereniging of bedrijf). De ongevallenverzekering kunt u ook sluiten voor het hele gezin: de gezinsongevallenverzekering.

Bijzonderheden
Een aparte variant van de ongevallenverzekering is de ongevallen-inzittendenverzekering; een ongevallenverzekering voor de passagiers en bestuurder van een motorrijtuig of de ongevallen-opzittendenverzekering in het geval van een motor.

Untitled Document
Fruto communicatie A-Verzekering is een onderdeel van A-Krediet Financiƫle Diensten bv. partners | disclaimer