Untitled Document

Een greep uit onze producten

» Rechtsbijstandverzekering
» Bestelautoverzekering
» Caravanverzekering
» Aansprakelijkheidverzekering
» Inboedelverzekering
» Opstalverzekering
» Uitvaartverzekering
» Pakketverzekering

Bekijk ook eens

Brommerverzekering

Wanneer u vaak onderweg bent, valt het op dat het steeds drukker wordt op de Nederlandse wegen. Uiteraard houd u zoveel mogelijk rekening met andere weggebruikers en de geldende verkeersregels. Helaas...

 meer informatie
 Direct een offerte aanvragen


Over ons

A-Verzekering is de internetaanbieder van verzekeringen die u in staat stelt om op een zeer eenvoudige wijze uw verzekeringen op premie en voorwaarden te vergelijken en vervolgens zelf af te sluiten en te beheren. Tevens geven de adviseurs van A-Verzekering u, wanneer het er toe doet, een hoge mate van ondersteuning en advies bij het afsluiten van uw verzekeringen.

A-Verzekering is onderdeel van A-Krediet FinanciŽle Diensten BV en behoort samen met A-Verzekering, A-Hypotheek en A-Krediet tot een landelijk werkend, onafhankelijke online financiŽle dienstverlener. Door de ruime kennis en ervaring die in de afgelopen jaren is opgebouwd zijn de adviseurs van A-Verzekering in staat u een goed en duidelijk advies te geven, waarbij er duidelijk rekening wordt gehouden met uw wensen.

Als professionele financiŽle dienstverlener zijn wij in het bezit van een vergunning van de Autoriteit Financiele Markten onder nummer 12018948. Tevens hebben wij ons aangesloten bij het Klachteninstituut FinanciŽle Dienstverlening (KiFiD). Lees hier onze dienstenwijzer.

Direct geregeld ?

Op onze website kunt u de meest voorkomende particuliere verzekeringen vergelijken op premie, voorwaarden en direct afsluiten. Mocht u ondersteuning of advies willen bij het afsluiten van een verzekering neemt u dan geheel vrijblijvend contact op met een van de deskundige adviseurs van A-Verzekering.

Postadres: Postbus 55 | 6710 BB | Ede
Bezoekadres:Parkweg 121 | 6717 HP | Ede
Tel: 0318-452452 | Fax: 0318-452455
E-mail: info@a-verzekering.nl

Untitled Document
Fruto communicatie A-Verzekering is een onderdeel van A-Krediet Financi√ęle Diensten bv. partners | disclaimer