Untitled Document

Een greep uit onze producten

» Reisverzekering
» Bestelautoverzekering
» Inboedelverzekering
» Fietsverzekering
» Caravanverzekering
» Opstalverzekering
» Rechtsbijstandverzekering
» Pakketverzekering

Bekijk ook eens

Autoverzekering

Wanneer u vaak onderweg bent, valt het op dat het steeds drukker wordt op de Nederlandse wegen. Uiteraard houd u zoveel mogelijk rekening met andere weggebruikers en de geldende verkeersregels. Helaas...

 meer informatie
 Direct een offerte aanvragen


 Ja, ik wil graag een offerte voor een caravanverzekering aanvragen.
Untitled Document
Even wachten s.v.p. , het verzekeringsformulier word opgehaald!
Wat doen wij voor u?
Via onze website kunt u verschillende autoverzekeringen met elkaar vergelijken. Om een goede vergelijking te kunnen maken stellen wij u een aantal vragen. Op basis van uw antwoorden op deze vragen maken wij de vergelijking. Vervolgens kunt u zelf de door u gewenste verzekering via onze website afsluiten. Hierbij is sprake van execution only. Dat betekent voor u als klant dat wij niet hebben beoordeeld of dit product het beste aansluit bij uw wensen. U dient dit zelf te beoordelen. Gedurende de looptijd van het product zijn wij uw aanspreekpunt bijvoorbeeld in het geval schade.
Hoe volledig is onze vergelijking?
In deze vergelijking voor autoverzekeringen vergelijken wij niet de verzekeringen van alle verzekeraars. Wij vergelijken alleen de verzekeringen van verzekeraars waarmee wij contracten hebben omdat wij van deze verzekeraars productinformatie hebben. Van die partijen zijn we op de hoogte van de meeste recente voorwaarden en premies. Van de andere verzekeraars beschikken wij niet over die informatie. Wij werken voor autoverzekeringen samen met de volgende verzekeraars: Aegon, Allianz Nederland, Arag, ASR, Avéro Achmea, Bovemij, Delta Lloyd, De Europeesche, Generali, Goudse (de), Klaverblad, London Verzekeringen, Nationale-Nederlanden, REAAL en Unigarant.
Hoe vergelijken wij?
Om de vergelijking voor autoverzekeringen te kunnen maken, vragen wij enkele gegevens van u. Die gegevens gebruiken wij om te bepalen voor welke autoverzekeringen u in aanmerking komt. Alle autoverzekeringen waarvoor wij bemiddelen tonen wij vervolgens in een lijst. Daarbij speelt de prijs van de verzekering, waarbij de goedkoopste bovenaan staat, de belangrijkste rol. Vervolgens kunt u zelf de voorwaarden met elkaar vergelijken.
Hoe verdienen wij met het vergelijken van autoverzekeringen?
Wanneer u via onze website een offerte aanvraagt voor een autoverzekering worden wij hiervoor niet betaald door de verzekeraar. Wij ontvangen pas een vergoeding als u die autoverzekering ook daadwerkelijk afsluit. Ook ontvangen wij van klanten een vergoeding voor de adviesdiensten die wij op kantoor leveren. In ons dienstverleningsdocument kunt u meer informatie vinden over de wijze waarop wij geld verdienen.
Untitled Document
Fruto communicatie A-Verzekering is een onderdeel van A-Krediet Financiële Diensten bv. partners | disclaimer