Untitled Document

Een greep uit onze producten

» Caravanverzekering
» Opstalverzekering
» Autoverzekering
» Motorverzekering
» Risicoverzekering
» Bestelautoverzekering
» Inboedelverzekering
» Fietsverzekering

Bekijk ook eens

Reisverzekering

Als er tijdens uw wel verdiende vakantie iets vervelends gebeurt, is een goede reisverzekering onmisbaar. Natuurlijk kunt u voor elke vakantie een aparte reisverzekering afsluiten maar wanneer u meerd...

 meer informatie
 Direct een offerte aanvragen


Reisverzekering » vraag direct een offerte aan
Untitled Document

Korte omschrijving
Deze verzekering dekt schade en kosten die het gevolg kunnen zijn van onvoorziene gebeurtenissen op reis. Voorzover reeds bestaande verzekeringen daarvoor ook dekking bieden geldt de reisverzekering als aanvullend. De verzekering kent meestal vier rubrieken: bagage, geneeskundige kosten, onvoorziene kosten (zoals de kosten van gedwongen langer hotelverblijf, de repatriëring kosten bij het overlijden van een verzekerde in het buitenland of de kosten verbonden aan opsporing- en/of reddingsacties) en ongevallen.

Verdere specificatie
De verzekerde kan meestal kiezen uit een aantal pakketten met verschillende dekkingsrubrieken, zodat een optimale aansluiting met al bestaande verzekeringen kan worden gekregen. Daarnaast kan de verzekerde kiezen uit verschillende verzekerde bedragen per pakket (bijv. verzekerd bedrag bagage: € 2.000,-, € 3.000,- of € 5.000,- en voor de rubriek geneeskundige kosten uit € 25.000,-, € 50.000,- of kostprijs). De belangrijkste uitsluiting is eigen schuld/zorgeloosheid, waardoor diefstal van bagage mogelijk is (bijv. kostbaarheden achtergelaten in auto). Daarnaast biedt de verzekering geen dekking voor schade aan waardepapieren, postzegels en munten, (motor)rijtuigen en (lucht)vaartuigen, met uitzondering van opvouwbare en opblaasbare boten en zeilplanken.

Premie
De premie voor een doorlopende reisverzekering wordt bepaald aan de hand van het pakket, het dekkingsgebied en het aantal verzekerden op de verzekering.

Bijzonderheden
Voor de rubriek bagage geldt meestal een eigen risico variërend van € 50,- tot € 100,-.
In geval van diefstal/vermissing moet een verklaring van aangifte bij de plaatselijke politie worden overlegt.

Untitled Document
Fruto communicatie A-Verzekering is een onderdeel van A-Krediet Financiële Diensten bv. partners | disclaimer