Untitled Document

Een greep uit onze producten

» Bestelautoverzekering
» Autoverzekering
» Opstalverzekering
» Risicoverzekering
» Motorverzekering
» Brommerverzekering
» Rechtsbijstandverzekering
» Inboedelverzekering

Bekijk ook eens

Brommerverzekering

Wanneer u vaak onderweg bent, valt het op dat het steeds drukker wordt op de Nederlandse wegen. Uiteraard houd u zoveel mogelijk rekening met andere weggebruikers en de geldende verkeersregels. Helaas...

 meer informatie
 Direct een offerte aanvragen


Verzekeren » Vervoer
Untitled Document Motorverzekering
Motorrijden is naast pure vrijheid een geweldige hobby, maar kostbaar. Motor, helm, pak, accessoires en? de motorverzekering. Gelukkig kunt u via A-Verzekering de ideale en zeer voordelige motorverzekering zelf berekenen en direct afsluiten. U kiest zelf hoe uw voordelige motorverzekering eruit komt te zien. U wilt tenslotte als motorrijder de vrijheid van het motorrijden handhaven. Keuze genoeg! En mocht u vragen hebben over een bepaalde dekking of voorwaarde dan kunt u altijd terugvallen op de deskundige adviseurs van A-Verzekering.
 meer informatie
 Direct een offerte aanvragen
Bestelautoverzekering
Wanneer u vaak onderweg bent, valt het op dat het steeds drukker wordt op de Nederlandse wegen. Uiteraard houd u zoveel mogelijk rekening met andere weggebruikers en de geldende verkeersregels. Helaas heeft u niet alles in de hand. Hoe oplettend u ook bent andere verkeersdeelnemers kunnen fouten maken waardoor u in de problemen raakt. Dan wilt u toch ook verzekerd zijn van een goede en goedkope bestelautoverzekering met een snelle schadeafwikkeling?. Met de goedkope bestel autoverzekering via A-Verzekering bent u verzekerd van zeer goede en voordelige bestelautoverzekering want, u wilt toch ook zorgeloos achter het stuur van uw auto kunnen zitten?
 meer informatie
 Direct een offerte aanvragen
Opstalverzekering
Natuurlijk bent u zuinig op uw spullen en uiteraard wilt u met een gerust gevoel kunnen wonen. Daarom verzekert u uw woonhuis goed en voordelig via A-Verzekering. Hiermee verzekert u zich tegen de schade als gevolg van brand, blikseminslag of inbraak. Maar ook als onverhoopt het riool overstroomt en u met de schade zit. De zeer voordelige opstalverzekering verzekerd uw woonhuis tegen de herbouwwaarde. Daarnaast is een opstalverzekering verplicht voor iedereen die een koopwoning met een hypotheek heeft. Mocht u de herbouwwaarde van uw woning niet weten dan kunt u altijd een beroep doen op een van de deskundige adviseurs van A-Verzekering. Zij helpen u hier graag mee!
 meer informatie
 Direct een offerte aanvragen
Inboedelverzekering
Uw woonomgeving is een plek om zuinig op te zijn en die u uiteraard zo goed mogelijk wilt beschermen.De kans is gelukkig klein maar stelt u het zich eens voor; na een gezellig avondje op bezoek bij vrienden komt u thuis en uw complete inboedel is over hoop gehaald en de net aangeschafte computer en televisie zijn verdwenen. Dit is natuurlijk een enorme domper op zo'n avond maar gelukkig kunt u via de inboedelverzekering bij A-Verzekering voorkomen dat dit vervelende financiŽle gevolgen met zich meebrengt. Wel zo prettig. Mocht u willen weten hoe veel uw inboedel waard is vult u dan de inboedelwaardemeter in. Zo ziet u snel voor welk bedrag u verzekerd dient te zijn. Heeft u vragen hebben over de mogelijkheden of voorwaarden van de voordelige inboedelverzekering van A-Verzekering dan kunt u altijd contact opnemen met een van de deskundige adviseurs van A-Verzekering. Zij helpen u graag verder!
 meer informatie
 Direct een offerte aanvragen
Caravanverzekering
Een caravan is een plezierig bezit. Het biedt u de vrijheid en mogelijkheid om er op uit te trekken waar en wanneer u maar wilt. Laat u vakantiepret daarom niet onnodig verstoren en zorg voor een goede en voordelige caravanverzekering. Aangezien een caravanverzekering beslist geen standaard product is kunt u via de site van A-Verzekering zelf de dekking kiezen die bij uw situatie past. Uiteraard kunt u ook hierbij de verschillende polisvoorwaarden en premies van de maatschappijen vergelijken en de verzekering direct afsluiten. En mocht u er onverhoopt toch niet helemaal uit komen dan kunt u altijd contact opnemen met een van de deskundige adviseurs van A-Verzekering.
 meer informatie
 Direct een offerte aanvragen
Gezinsongevallenverzekering
Uw gezondheid is toch ook uw waardevolste bezit? Het verlies ervan is op geen enkele manier te vergoeden ook financieel niet. Toch kan geld de situatie wel weer leefbaar maken of houden. In Nederland vindt de helft van alle ongevallen plaats in de prive-sfeer, in en om het huis, op het schoolplein of tijdens het spelen of sporten. Een situatie waarbij een ongeval ontstaat is vaak erg vervelend, zeker als er blijvend letsel ontstaat. Dit zal vaak extra kosten met zich meebrengen die nooit wenselijk zijn. Verzeker u daarom met een gezinsongevallenverzekering via A-Verzekering van financiŽle zekerheid bij blijvende invaliditeit of overlijden. Want zeg nou zelf, een ongeluk zit toch altijd in een klein hoekje?
 meer informatie
 Direct een offerte aanvragen
Risicoverzekering
Natuurlijk bestaat er een risico dat u komt te overlijden. Hoe zorgt u er op zoín moment voor dat uw nabestaanden financieel beschermd zijn? Door een overlijdensrisicoverzekering af te sluiten via A-Verzekering. Met deze verzekering zorgt u ervoor dat uw nabestaanden financieel verzekerd zijn als u onverhoopt iets mocht overkomen. Wel zo geruststellend. Uiteraard weet u zelf het beste wat uw gezin nodig heeft. Daarom kunt u zelf de looptijd en het verzekerd bedrag kiezen. Uw gezinsleden kunnen vervolgens het bedrag, bij onverhoopt overlijden, besteden wanneer en waaraan zij willen. Mocht u advies willen met betrekking tot de looptijd of het verzekerd bedrag neemt u dan contact op met een van de deskundige adviseurs van A-Verzekering. Zij zijn u graag van dienst!
 meer informatie
 Direct een offerte aanvragen
Aansprakelijkheidverzekering
Bij het bezoek aan uw buren stoot u een antieke vaas om of uw zojuist gestalde fiets valt tegen een geparkeerde auto. Overal en altijd loopt u de kans dat u, een gezinslid of uw huisdier iemand anders per ongeluk schade toebrengt, hoe voorzichtig u ook bent. Vaak kunt u daar zelf niets aan doen maar bent u wel verantwoordelijk voor de financiele gevolgen. Met een voordelige aansprakelijkheidverzekering bij A-Verzekering zorgt u ervoor dat u zich hier tegen verzekerd. Met een wereldwijde dekking en een verzekerd bedrag van maar liefst 1 miljoen euro.
 meer informatie
 Direct een offerte aanvragen
Rechtsbijstandverzekering
Een (juridisch) meningsverschil, ruzie of conflict kan zomaar ontstaan. De eerder door u bestelde bank wordt geleverd in een verkeerde kleur, uw auto is beschadigd door een verkeerd afgestelde wasstraat of u wordt ontslagen of u huis uit gezet. In uw leven kunt u met vele verschillende conflictsituaties te maken krijgen. Ook al denkt u gelijk te hebben, een ander daarvan overtuigen en de schade verhalen kan zeer ingewikkeld zijn. En (zeer) hoge kosten met zich meebrengen. Met een rechtsbijstandverzekering via A-Verzekering hoeft u zich geen zorgen te maken. De zeer voordelige rechtsbijstandverzekering bij A-Verzekering zorgt voor optimale zekerheid en een maximale behartiging van uw (financieel) belang.
 meer informatie
 Direct een offerte aanvragen
Untitled Document
Fruto communicatie A-Verzekering is een onderdeel van A-Krediet Financi√ęle Diensten bv. partners | disclaimer