Untitled Document

Een greep uit onze producten

» Fietsverzekering
» Risicoverzekering
» Inboedelverzekering
» Caravanverzekering
» Rechtsbijstandverzekering
» Autoverzekering
» Brommerverzekering
» Opstalverzekering

Bekijk ook eens

Reisverzekering

Als er tijdens uw wel verdiende vakantie iets vervelends gebeurt, is een goede reisverzekering onmisbaar. Natuurlijk kunt u voor elke vakantie een aparte reisverzekering afsluiten maar wanneer u meerd...

 meer informatie
 Direct een offerte aanvragen


Bestelautoverzekering » vraag direct een offerte aan
Untitled Document

Korte omschrijving
Net als bij een autoverzekering bestaan er grote premieverschillen tussen de verschillende verzekeraars. Bij een bestelauto verzekering heeft u de mogelijkheid om deze prive of via uw bedrijf verzekeren. De premie bij een bestelauto verzekering kan in- of exclusief BTW worden betaald. De uitkering van de schade wordt dan ook in- of exclusief BTW betaald.

Verdere specificatie
Verlies of diefstal van de goederen(inhoud), of beschadiging van deze goederen als u een ongeval veroorzaakt is niet gedekt op de bestelautoverzekering. Hiervoor moet u een aparte transportverzekering afsluiten. Per verzekeringsmaatschappij kunnen er eisen worden gesteld aan het diefstalsysteem.

Premie
De premie is gewoonlijk afhankelijk van:

  • gewicht van het motorrijtuig;
  • consumentenprijs of dagwaarde van het motorrijtuig;
  • leeftijd en woonplaats van degene die het motorrijtuig gewoonlijk bestuurt;
  • aantal kilometers dat per jaar wordt gereden;
  • eventueel aantal schadevrije jaren dat bij een eerdere verzekeringsmaatschappij is opgebouwd. Het aantal schadevrij gereden jaren moet blijken uit een originele royementsverklaring, afgegeven door de vorige verzekeringsmaatschappij. De royementsverklaring mag niet ouder zijn dan één jaar

Bijzonderheden
De inzittenden van een bestelauto zijn op de bestelautoverzekering gedekt. Dit geldt echter niet voor de bestuurder. U kunt voor de bestuurder een extra ongevallen inzittenden verzekering afsluiten. Het is tevens mogelijk dat niet alle verzekeringsmaatschappijen hulpverlening bij pech of ongeval in het buitenland meeverzekeren. Dit kan betekenen dat wanneer u pech krijgt met uw bestelauto in het buitenland u niet geholpen kan worden.

Untitled Document
Fruto communicatie A-Verzekering is een onderdeel van A-Krediet Financiële Diensten bv. partners | disclaimer