Untitled Document

Een greep uit onze producten

» Bestelautoverzekering
» Autoverzekering
» Aansprakelijkheidverzekering
» Motorverzekering
» Rechtsbijstandverzekering
» Opstalverzekering
» Brommerverzekering
» Risicoverzekering

Bekijk ook eens

Brommerverzekering

Wanneer u vaak onderweg bent, valt het op dat het steeds drukker wordt op de Nederlandse wegen. Uiteraard houd u zoveel mogelijk rekening met andere weggebruikers en de geldende verkeersregels. Helaas...

 meer informatie
 Direct een offerte aanvragen


Pakketverzekering » vraag direct een offerte aan
Untitled Document

Korte omschrijving
Met een pakketverzekering bundelt u meerder verzekeringen in een pakket. De verzekeringen inboedel, opstal, aansprakelijkheid, rechtsbijstand en reis kunt u allen in dit pakket verzekeren. Door het onderbrengen van de verzekeringen in een pakket voorkomt u overlappingen of hiaaten.

Verder specificaties
Door verschillende verzekering in een pakket onder te brengen kan u narigheid achteraf voorkomen doordat de verzekeringen naadloos op elkaar aansluiten. Daarnaast houdt u het volledige overzicht omdat de verschillende verzekeringen overzichtelijk op een polisblad genoemd staan.

Premie
De pakketverzekering kent naast de normale scherpe premie van de verschillende verzekeringen nog een extra internetkorting van maar liefst 10% over de totale premie. Daarnaast is het onderbrengen van uw verzekeringen in een pakket voordeliger omdat u een pakketkorting kan opbouwen die kan oplopen tot maar liefst 6% over de gehele premie. In totaal kunt u dus een korting van 16% krijgen over de verzekeringen die u in het pakket heeft ondergebracht.

Bijzonderheden
De pakketverzekering kan worden afgeloten bij meer dan twee verschilende verzekeringen. Zo hoeft u niet alle verzekeringen in het pakket onder te brengen om al te kunnen profiteren van de extra internetkorting die gegeven wordt op de pakketverzekering. De deskundige adviseurs van A-Verzekering kunnen u adviseren over de verschillende mogelijkheden binnen de pakketverzekering.

Untitled Document
Fruto communicatie A-Verzekering is een onderdeel van A-Krediet Financiƫle Diensten bv. partners | disclaimer